KAYMAKAM ESMER’DEN ENGELSİZ ŞAMPİYONA DESTEK

Türkiye Paralimpik Yüzme Şampiyonasında Erzurum’u temsil ederek 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan Alihan Çıldan, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i ziyaret etti.

19 Nisan 2013 Cuma 17:05
KAYMAKAM ESMER’DEN ENGELSİZ ŞAMPİYONA DESTEK
Geçtiğimiz Mart ayından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Paralimpik Yüzme Şampiyonasında Erzurum’u temsil eden Alihan Çıldan, 3 dalda madalya kazandı. 200 metre kurbağalamada altın madalya, 100 metre karışıkta altın madalya ve 50 metre serbest stilde bronz madalya kazanan sporcu; öğrenim gördüğü Palandöken Saltukbey Ortaokulu öğretmenleri ile birlikte Kaymakam Şenol’u makamında ziyaret etti.

Sporcunun Kaymakam Esmer’i makamında ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Faik Kaymaz, Okul Müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni ve öğrencinin ablası eşlik etti.

Kaymakam Esmer, ziyarette Alihan’ı başarısından dolayı tebrik ederek; “Gelecekteki başarılarının ilk adımı olan bu madalyalarla, engelleri aşmak yolunda ne kadar azimli ve istekli olduğunu kanıtlayan öğrencimizin herkese örnek olması gereken davranışı bizleri mutlu etmiştir, elimizden geldiğince kendisine yardımcı olmak da bizim görevimizdir ve her zaman arkasında duracağız” dedi.

Asıl hedefin 2016 yılında yapılacak Olimpiyatlar olması gerektiğini ve Alihan’ın kendisini bu yolda geliştirmesini tavsiye eden Kaymakam Esmer, öğrencinin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alihan Çıldan’da, rahatsızlığı nedeni ile su ile terapi amaçlı olarak tanıştığını ancak yüzme sporunu tanıdıkça çok sevdiğini ve engelini bu şekilde aşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, öncellikle milli sporcu olmak için elinden geleni yapacağını ve olimpiyat madalyası almak için çok çalışacağını ifade ederek, Kaymakam Esmer’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, Sayın Kaymakam Esmer’in öğrenciye başarısını teşvik amacı ile çeşitli hediyeler vermesi ile son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2013 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.