KAYMAKAM ATASOY SEVGİ SELİYLE UĞURLANDI

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy 20 Temmuz 2013 kaymakamlar kararnamesi ile atamasının Muş Malazgirt İlçe kaymakamlığına yapılmasının ardından bu gün ilçeden ayrılması nedeniyle çok sayıda vatandaş ve çalışanlar tarafından uğurlandı.

06 Ağustos 2013 Salı 11:39
KAYMAKAM ATASOY SEVGİ SELİYLE UĞURLANDI
İlçe hükümet konağı önünde toplanan ilçe halkı ve çalışanlarla vedalaşan Kaymakam Atasoy gösterilen sevgi karşısında oldukça duygulandığı görüldü. ilçede görev yaptığı süre içerisinde ilçe halkıyla olan samimi diyaloğuyla dikkati çeken bir yönetici oldu özellikle yardıma muhtaç vatandaşların her derdiyle ilgilenen ve sorunlarının giderilmesi için gayret gösteren Kaymakam Atasoy ilçe deki yaşlı vatandaşlar tarafından sevilen bir kaymakamdı.
Kaymakam Atasoy Narman benim severek görev yaptığım bir ilçe Tüm Narmanlılarda kardeşlerimdir her nerde olursam olayım kapım hepinize açıktır sakın beni yabancı birisi olarak görmeyin bur da olmasam bile hizmetinizdeyim. Dedi.

Bir önceki gün çalışanlar ve ilçe esnafının da katıldığı veda yemeğinde de ilçe halkı adına Ak Parti ilçe başkanı Zafer Ruşen tarafından bir plaket verilerek ilçedeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çalışanlar adına ise İlçe Özel İdare Müdürü Cumhur Akdemir tarafından verilen bir hediye ile çalışanların teşekkürleri iletildi.

Muş ili Malazgirt ilçe kaymakamlığına atanan Atasoy Hükümet konağı önündeki uğurlamanın ardından yoldere köyü önlerine kadar vatandaşlar ve çalışanlar tarafından onlarca arabalarla oluşturulan konvoyla uğurlandı Kaymakam Atasoy uğurlama sırasında gösterilen sevgi karşısında çok duygulandığı ve herkesle sarılarak vedalaştı.

Editör

Son Güncelleme: 06.08.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.