KAYMAKAM ATASOY, BİNGÖL GAZİSİNİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, geçtiğimiz günlerde Bingöl’de askeri konvoya yapılan hain saldırıda yaralanan Narman İlçesi Araköy köyü nüfusuna kayıtlı İsmail Akyüz’ü evinde ziyaret etti.

28 Eylül 2012 Cuma 15:57
KAYMAKAM ATASOY, BİNGÖL GAZİSİNİ EVİNDE ZİYARET ETTİ
İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Türkmen, İlçe Emniyet Amiri Baş komiser İskender Güray Keskin ile birlikte gaziyi evinde ziyaret eden İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Akyüz’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KAYMAKAM ATASOY GEREKİRSE MAKAM ARACIMI VERİRDİM
Bingöl deki hain saldırıda bacağından yaralanan ve tedavisinin ardından memleketine gönderilen İsmail Akyüz’ü ziyaret eden Atasoy, gazinin babasına “Sizin gidişinizden haberim olsaydı yaralı gazimizin getirilmesinde gerekirse makam aracımı verirdim, bizlerin buralarda rahat yaşıyorsak oralarda canlarını hiçe sayarak görevlerini yapan askerlerimizin sayesindedir. Bunun için biz şehit yakınları ve gazilerimizin her zaman yanında olacağız en yakın zamanda Kaymakamlık olarak her hangi bir sıkıntınız varsa her konuda destek olacağım. Bizler hep beraber oralarda görev yapan vatan evlatlarına dua etmeliyiz” dedi
Gazi Babası Ali Akyüz ise ilçede görev yapan devlet büyüklerinin ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Allah devletimize zeval vermesin oğlum hastanede yatarken de Generaller dahil devlet büyüklerimiz ziyaret ettiler” dedi.
Gaziyle sohbet eden İlçe Kaymakamı Atasoy gazi İsmail Akyüz’e tedavi sürecinin devam edip etmediğini sorması üzerine Gazi İsmail Akyüz zaman zaman bacağına pansuman gerektiğini belirterek ilçe sağlık merkezinde gittiğini söyledi. Kaymakam Atasoy ise kendisinin yorulmamasını ailesinin yanından ayrılmadan evde tedavisinin yapılması için ilçe Başhekimini arattırarak gazinin evinde tedavisi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Ziyaret esnasında oldukça duygulanan anne Remziye Akyüz ise “Oğlumu Allah bize bağışladı oğlumla beraber yaralanan arkadaşlarına da acil şifalar diliyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.09.2012 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.