KAYAK HAKEMLERİNDEN ÇİNTİMAR VE AYIK’A PLAKET

Erzurum Kayak İl Hakem Kurulu üyeleri dün akşam Şenkayalılar Derneği’nde Cağ Kebaplı bir toplantı yapıldı.

01 Mart 2013 Cuma 17:31
KAYAK HAKEMLERİNDEN ÇİNTİMAR VE AYIK’A PLAKET
Toplantının davetlileri arasında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık da yer aldı. Neşeli bir ortamda geçen toplantıda Çintimar, Ayık ve MHK Başkanı Hüseyin Öz’e plaket verildi. Kayak hakemlerine verilen destek deneniyle bürokratlar ödüllendirildi. 

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın plaketini Kayak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Öz verdi. Kayak İl Hakem Kurulu Başkanı Yakup Çiltaş ise Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a plaket sundu. Kayak Hakemleri İl Temsilcisi Erensoy Aktaş ise Kayak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Öz’ün plaketini takdim etti. Kayak Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hüseyin Öz yemekte ve plaket töreninde yaptığı konuşmada, Kayak Hakemlerinin kayağın gizli birer kahramanları olduğunu söyledi. Öz, “Kayak hakemleri yıl boyunca kayak müsabakalarında hep başarı ile görevlerini yaparken, bir çok kez büyük fedakarlıklara katlanıyorlar. Onun için kayak hakemlerimiz görünmez birer kahramandır” dedi.

Bu arada dün akşam Şenkayalılar Derneği’nde düzenlenen cağ kebap ziyafetine Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Asbaşkan Mustafa Efendioğlu, Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, İşletmeler Satın Alma Şube Müdürü Murteza Cengiz ile Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Kayak MHK Başkanı Hüseyin Öz, İl Hakem Kurulu Başkanı Yakup Çiltaş ile çok sayıda kayak hakemi katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2013 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.