KARAGÖZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ülkü Ocakları eski il başkanlarından Türk Sağlık-Sen Erzurum Üniversite Şube Başkanı Mehmet Karagöz (43), son yolculuğuna binlerce ülkücünün katıldığı cenaze töreniyle uğurlandı.

25 Nisan 2014 Cuma 09:48
KARAGÖZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Önceki gün sabah saatlerinde çalıştığı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Karagöz için dün tören düzenlendi.

Yakutiye Araştırma hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından Karagöz’ün cenazesi Narmanlı Cami’ine getirildi.

Narmanlı Cami’inde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına MHP Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, İlçe Başkanları, yakınları ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Bir dönem Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı yapan Mehmet Karagöz, 2013 yılında Türk Sağlık- Sen Erzurum Üniversite Şube Başkanı olarak seçilmişti.

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Karagöz’ün cenazesi Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2014 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.