KAR BOTU MODELLERİ

KAR BOTU MODELLERİ

admin
admin
30 Mart 2016 Çarşamba 13:29
KAR BOTU MODELLERİ
Kış beyaz örtüsü ile her yeri kapladığında çocuklar kadar büyüklerde mutlu olmaktadır. Soğuğu bir yana yeryüzü bembeyaz örtüyü büründüğünde huzur veren manzaralar oluşturur. Kar bu güzelliklerinin yanında soğuk olmakta ve kar botu modelleri ile de ayakların sıcak tutulması önemli olmaktadır. Spor, klasik ve şık tarzlar için farklı modeller bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve kaliteli seçimler yapmak için Cabani marka ürün kategorisi içerisinden seçimler yapabilirsiniz.
Deri cinsi olarak hakiki deri, analin deri, kırma, Buffalo, napa deri, süet, sanetta, malak deri gibi çeşitler bulunabiliyor. Bu alanda kar botuseçerken dikkatli olunmalıdır. Eğer mevsim şartlarının zorlu geçtiği bir yerde oturuyorsanız bu alanda iç kısmı kürklü ve boğaz kısmı biraz daha uzun modeller arasından tercihler yapılabilir. Ancak kış şartları daha hafif geçiyorsa bu alanda da bilek hizasından biraz yukarda olan modeller tercih edilebilir. Bu kullanımlar için farklı deri özellikleri de tercih edilebilir. Günlük kullanımlar için kırma derilerin, analin ve nubuk modellerin daha fazla tercih edildiği görülmektedir.
Termo tabanlı ürünlerde tercih edilmekte ve çok daha uzun ömürlü kullanımlar oluşturmaktadır. Bu alanda ideal seçimler yapmak ve uygun fiyatlık kaliteli ürünler bulmak için http://www.cabani.com.tr/erkek-bot-modelleri
adresi üzerinde araştırmalar yapabilirsiniz. Süet modeller de bulunmaktadır. Mevsim şartlarına uyumlu olarak tercih edilen modeller arasından kendi beğeninize ve bütçenize özel seçimler yapmak için linki takip edebilirsiniz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.