KAMYONET MANAV

Erzurum’da adeta meyve bahçesini andıran kamyonet görenlerin dikkatini çekiyor.

02 Eylül 2013 Pazartesi 10:06
KAMYONET MANAV
Erzrum’un değişik semtlerinde geçimini meyve satarak sağlayan Tekin Dilik’in kamyonet üzerinde sattığı meyveler dikkat çekiyor. Meyvelerin bolluğu ve sunuş şekli vatandaşa adeta meyve şöleni yaşatıyor. 3 çocuk babası olan seyyar satıcı Tekin Dilik, “Önceden manav işletiyordum fakat zarar ettiğim için bende seyyar olarak çalışmaya karar verdim. Meyvelerimiz Mersin, Adana, Antalya, Amasya gibi şehirlerden dadaşkent’te bulunan sebze hal’ine geliyor. Bizde oradan satın alıp burada kendi elimizde bulunan imkânların neticesinde vatandaşa sunuyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 02.09.2013 10:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKamyonetTekin Dilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yanlış haber 2013-09-02 13:48:29

Hiç hoş bir görüntü değil adam Büyükşehirin mekezinde tezgah açmış görüntü kirliliği kira yok vergi yok elektirik su parası yok sanki iyi birşey yapıyorda şoşarta şoşarta haber yapmışlar.

Avatar
kemal çetinkaya 2013-09-02 10:53:42

tabi neden güzel olmasın fiş yok fatura yok haksız kazanç kontrol yok sonrada ne kadar guzel gorunuyor dıye haber yapıyorsunuz