KAMU İHALE MEVZUATI VE EKAP EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisince hazırlanan, Mal Müdürlüğü’nce başvurusu yapılan ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2014 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen “Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi” başlıklı 42 saatlik eğitim faaliyeti sona erdi.

20 Ocak 2015 Salı 00:21
KAMU İHALE MEVZUATI VE EKAP EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Eğitime Oltu, Tekman, Horasan, Aşkale, Çat, Narman, Uzundere, Şenkaya, Palandöken, Tortum Kaymakamlıklarının yanı sıra, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, AB ve Dış İlişkiler Proje Koordinasyon Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, TRT, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü gibi bir çok kamu kurum ve kuruluşundan personel katıldı. İlçemizde görev yapan harcama yetkilileri ve gerçekleştirme görevlileriyle birlikte toplam 55 kişiye sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Mal Müdürü Ender Akkuş; eğitim için verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Kaymakam Zafer Öz’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında; çok yararlı bir eğitim olduğunu, katılımcıların bilgilerini tazelemenin yanında, değişen mevzuat hükümlerini öğrendiklerini ifade etti.

Projede eğitici olarak görev alan sayın Abdulkadir Gülkurusu yaptığı konuşmada; İlçe Kaymakamı ve katılımcılara teşekkür ederek, eğitime gösterilen ilgiden, eğitim için yapılan ön hazırlıktan ve organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra kürsüye gelen Kaymakam Zafer Öz; katılımdan ve eğitime gösterilen ilgiden memnun olduğunu, alınan bu eğitimle ihale sürecinde karşılaşılan sorunların en aza indirgeneceğini, oluşması muhtemel kamu zararının ve zaman kaybının ortadan kalkacağına inandığını, bu sayede kamu hizmet standardının yükseleceğini, benzer eğitimlerin belirli periyotlarla tekrarlanmasının faydalı olacağını ifade etti. Daha sonra sertifika törenine geçilerek, katılımcılara sertifikaları verildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.