Kafayı inşaat ile bozarsan!

Kafayı inşaat ile bozarsan!

admin
admin
13 Ekim 2021 Çarşamba 07:12
Kafayı inşaat ile bozarsan!

Vedat REFAYELİ

Erzurum kalesinin etrafının açılacağı belirtilirken, özellikle Cumhuriyet Caddesi’nden geçenlerim hem kaleyi hem de saat kulesini görecekleri söylenmişti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında kalenin etrafı açıldı, saat kulesi de görünür hale geldi.

Amma velakin artık inşaat ile kafayı bozan ERKONUT, bir bina daha yapıyor ve tüm söylenenleri adeta yalanlıyor.

Kültür Yolu Projesi 1.etap 2.kısımda yeralan Medeniyetler Otağı Yaşam Alanı olarak bir bina inşaa eden yüklenici firma olan ERKONUT Şirketi, adeta bir bölgeden hem kalenin hem de saat kulesinin görünümümü engelledi.

Benden söylemesi.

Çevre Bakanlığı iler İller Bankası’nın finanse ettiği yapımı devam eden bu inşaat adeta söylenenlerle çelişki oluşturdu ki, vatandaş bu konuda kızgın mı kızgın.

Bu konuda ilgililer doyurucu bir açıklama yaparsa hiç fena olmaz.

Kestane kebap, acele cevap.

Editör

Son Güncelleme: 14.10.2021 07:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NİHAT 2021-10-13 10:55:56

evet bu bina yapılmamalı. Acilen durdurulmalı. Arkada ki bir sürü tarihi eseri ve mekanı kapatıyor. Yapılan kamulaştırmalara yazık olur. Sayın Sekmen e yakışmaz.

Avatar
Dadaş 2021-10-15 13:50:11

Dönüşüm den kimsenin haberi yokmu evler dükkanlara dönüştü kalenin etrafında yapılan inşaatlar 21 yüzyılin kültürü bunu anlamayacak kimse yoktur bosmu kalsın o kadar arsa arazi yazık iradesi kendi elinde olmayan insan kiralık dükkan gibidir kim parasını verirse kullanır