KADINLAR ÇİÇEK EKİYOR PALANDÖKEN RENGÂRENK ÇİÇEK AÇIYOR

Havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme çalışmalarına hız veren Palandöken Belediyesi, ilçe genelinde çevre düzenlemesi ve görsel etkiyi artırmak için, park, bahçe, kaldırımlar, yürüyüş yolları ve site ile apartman girişlerine birbirinden güzel çiçeklerle donatmaya başladı. İlk aşamada Palandöken ilçesini farklı noktasına 60 bin rengârenk çiçek ve 5 bin gülfidanı dikildi.

19 Haziran 2012 Salı 12:21
KADINLAR ÇİÇEK EKİYOR PALANDÖKEN RENGÂRENK ÇİÇEK AÇIYOR
Çiçeklendirme çalışması kapsamında rengârenk çiçeklerin Palandökene ayrı bir güzellik kattığını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçenin temizlik ve düzeni kadar yeşil çevrenin de çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Bulutlar,“ Yürüyüş yollarımız, parklar, bahçeler, kaldırımlarımız, site ve apartman girişleri için çiçeklendirme çalışması başlattık. Çalışma kapsamında bölgemizin farklı noktasına 60 bin çiçek ve 5 bin gülfidanı diktik. Çiçekleri dikmek kadar korunması da çok önemli. Bu anlamda dikilen çiçeklerimizin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. İlçemizin düzen ve temizliğine ne kadar önem veriyorsak görüntüsünü de o kadar önemsiyoruz. Rengârenk çiçekler Palandöken ne ayrı bir güzellik kattı.”dedi.

PALANDÖKEN İLÇESİNE KADIN ELİ DEĞDİ
Palandöken Belediyesi çiçek dikiminde bu yıl farklı bir uygulama yapılarak Erzurum Gönüllü Anneler Derneği işbirliği çerçevesinde dernek tarafından tespit edilen site ve apartman bahçeleri ile girişlerine çiçek dikimi yaptılar.
İlk defa bu yıl uygulanan çiçek dikim çalışmasında son derece memnun olduklarını ifade eden Erzurum Gönüllü Anneler Derneğini Yönetim Kurulu Üyeleri,” Palandöken Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu çalışma küçük bir çalışma gibi görüne bilir aslında çok büyük bir iş olarak görüyoruz. Çünkü Belediyeyi halk ile yönetiyoruz diyen bir başkanı gerçek samimiyetini gösteri. Kadına verdiği değeri gösteriyor sözünün samimiyetini gösteriyor. Bu bir başlangıç olarak görüyoruz illerin de daha ilçemiz için farklı çalışmalara yapacağız” diye konuştular.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ PARKLARA HAYAT VERİYOR
Çevre düzenlemesinin yanında Palandöken Belediyesi parkları ile de hayat veriyor. Yediden yetmişe bütün vatandaşların faydalandığı parkların bir kısmı revize edilip Engeli vatandaşların kullanımı için yenilenirken, Palandökene ilçesine yeni kazandırılacak 19 köy mahallesi parkların çalışmaları da devam ediyor. İlçe Merkezin de yapımı devam eden 8 parkın komple çevre düzenlemesinde yeşil alanların toprak dolguları yapılarak çimlendirme işlemleri yapılıyor. Banklar, spor aletleri, kamelyalar ve oyun alanlarında da yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Kayakyolu Osman Bektaş Mahallesin de yapılan ve yaklaşık 2 milyon liraya mal olan 10 bin metrekare büyüklüğündeki Erzurum Terör Şehitler Parkını açılışına gün sayılıyor.

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2012 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.