JANDARMA ÖĞRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ DAĞITTI

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliğince 110 öğrenciye, yaklaşan yeni yıl nedeniyle çeşitli hediyeler dağıtıldı.

22 Aralık 2014 Pazartesi 12:20
JANDARMA ÖĞRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ DAĞITTI
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliğince Aziziye İlçesine bağlı Taşpınar Mahallesinde bulunan Nemci Çakıcı ve Muhlis Koçal İlköğretim Okulunda öğrenim gören 110 öğrenciye, bölgeden sorumlu Aziziye İlçe J.K.lığı Personeli ile birlikte, yaklaşan yeni yıl nedeniyle çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Çocuklar ve öğretmenleri ile sohbetler yapılarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Çocuk ve Kadın Kısım Amirliğince, çocuk ve kadın haklarının korunması ve kadına şiddet olaylarının önlenmesi konularında bölge halkının bilinçlendirilmesi maksadıyla yürütülen faaliyetlere devam edilmekte.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.