İSTANBUL’DAN ERZURUM’A KÜLTÜR ELÇİLERİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in başlatmış olduğu Erzurum’u tanıtım atağı tüm mecralarda devam ediyor.

08 Şubat 2015 Pazar 14:44
İSTANBUL’DAN ERZURUM’A KÜLTÜR ELÇİLERİ
Yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan Erzurum, kültür gezisi programı çerçevesinde Erzurum’a gelen izci öğrencileri ağırladı. Erzurum’da 10 gün geçiren ve farklı okullarda okuyan 40 öğrenci, bu süre zarfında tarihi ve turistik yerleri gezerek kış turizmi imkanlarına tanık oldular. 

Gezi programı sonunda Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden öğrencileri Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ağırladı. Erzurum’da kamp yaptıkları süre boyunca Erzurum’un tarihine, kültürel dokusuna, eğitim ve sosyal yaşamına dair çok şey öğrendiklerini belirten öğrenciler, Erzurum’da kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Üniversite tercihleri arasında Erzurum’un da yer alacağını belirten öğrenciler, okullarında Erzurum’da edindikleri birikimleri aktaracaklarını ifade ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.