İLİM KÜLTÜR HİZMET DERNEĞİ’NDEN HAYIR KERMESİ

Erzurum İlim ve Kültür Hizmet Derneği, ilim tahsili yapan öğrencilere yardım amacıyla kermes düzenlendi.

08 Haziran 2013 Cumartesi 12:57
İLİM KÜLTÜR HİZMET DERNEĞİ’NDEN HAYIR KERMESİ
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki hizmet binasında düzenlenen kermesin açılış törenini Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptı. 10 gün boyunca açık kalacak olan kermeste bayanların el emeğiyle hazırladığı çeyizlik eşyalar, giyim eşyaları, hayırseverin hibe etmiş olduğu eşyalar satışa sunulacak.

Erzurum İlim ve Kültür Hizmet Derneği Yönetim Kurulu adına konuşan Bekir Ünal, Erzurumluların açmış oldukları kermese gösterdiklerini ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti. Ünal, ”En iyi yatırım ve en güzel hizmet insana verilen hizmetlerdir. Bilhassa bugünleri gençliğin devletine, milletine, bayrağına mensup olduğu dine sahip çıkabilmeleri ve yetişmeleri için bu gençliğe yapılan hizmet olduğuna inanıyor ve faaliyetlerimize devam ediyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.06.2013 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.