İL MÜFTÜSÜNDEN DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Erzurum Din Görevlileri Derneğinde görevlilerle bir araya geldi.

12 Nisan 2014 Cumartesi 10:18
İL MÜFTÜSÜNDEN DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİNE ZİYARET
İl Müftüsü Çınar, özellikle bu yıl Erzurum’da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in konuşmacı olarak katılacağı Kutlu Doğum Haftası konferansı, 18-19-20 Nisan 2014 tarihlerinde il müftülüğü konferans salonunda düzenlenecek olan Sempozyum ve 19.04.2014 tarihinde Yakutiye Medresesinde açılacak olan Mukaddes Miras isimli sergi hakkında bilgi verdi.

Erzurum Din Görevlileri Başkanı Emrullah Kaçar ise şunları kaydetti: “Öncelikle bu davetimize icabet eden Erzurum İl Müftümüze teşekkür ediyoruz. Biz din görevlileri derneği olarak Diyanet İşleri Başkanımızın ilimize geleceği bu kutlu doğum haftasında elimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağımızı bildirir ve bu organizasyonun mimarı olan İl Müftümüze tekrar teşekkür ederiz”

Anadolu Ajansı

Son Güncelleme: 12.04.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.