İKİ AİLE DÖNER BIÇAKLARIYLA BİRBİRİNE GİRDİ: 5 YARALI

Erzurum’da site önüne otomobili park etme meselesi yüzünden başlayan tartışma döner bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanan 3 kişi ile darp edilen 2 kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 08:51
İKİ AİLE DÖNER BIÇAKLARIYLA BİRBİRİNE GİRDİ: 5 YARALI
Olay, dün öğle saatlerinde Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilini site önüne park etmek isteyen sürücü ve yakınları ile sitede ikamet eden vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışmaya çok sayıda vatandaş dahil oldu. Kavgaya dönüşen olayda döner bıçaklarıyla taraflar birbirlerine saldırdı. Bıçak darbesi alan 3 kişi ile darp edilen 2 kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Palandöken Devlet Hastanesi ile Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis tarafları sakinleştirmekte güçlük çekerken bazı kadınlar bu duruma tepki gösterdi.

Olay sonrası kavgaya karıştıkları öne sürülen şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, yakınlarının götürülmesine tepki gösteren bazı kadınlar polise direnmeye çalıştı.

Çok sayıda polis ekibi şüpheli şahısları gözaltına alarak ifadeleri alınmak üzere Gölbaşı Polis Merkezi'ne götürdü.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.