İDAM EDİLEN MOLLA İÇİN ERZURUM’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Bangladeş'in İslami değerleri savunan en büyük partisi olan Cemaat-i İslami'nin Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla’nın idamı, Erzurum’da protesto edildi. Vatandaşlar, cuma namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kıldı.

13 Aralık 2013 Cuma 14:58
İDAM EDİLEN MOLLA İÇİN ERZURUM’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi tarafından organize edilen programda, cuma namazını müteakip Lalapaşa Camii avlusunda toplanan cemaat, gıyabi cenaze namazı kıldı. Namazın ardından Abdülkadir Molla’nın idam edilişini protesto eden kalabalık, sloganlar atarak basın açıklamasında bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi'nce yapılan basın açıklamasında, Abdülkadir Molla için idam kararı alan hükümet kınandı.


Editör

Son Güncelleme: 13.12.2013 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2013-12-13 16:17:14

dün yani perşembe günü bütün sosyal medyada sn başbakanımız aradı ve idamı durdurdu reklamları dolaşıyordu!!!! allah rahmet etsin... bu günlerde dış siyasette çok etkiliyiz sanırım!!!