HER SOKAK BAŞINDA BİR DİLENCİ

Ramazan ayının başlamasıyla beraber dilencilerin sayısı da arttı. Her sokak başında bir dilencinin bulunduğu bu günlerde Suriyeli dilencilerin çoğalması da dikkat çekti.

28 Haziran 2014 Cumartesi 14:24
HER SOKAK BAŞINDA BİR DİLENCİ
Erzurum’da Ramazan ayının gelmesiyle dilencilik yapan kişi sayısında artış yaşandı. Vatandaşlar ise her sokak başında bir dilenci ile karşılaşmaktan şikâyetçi. Gündüz insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda tezgah kuran dilencilerden rahatsız olan vatandaşlar, dilencilere karşı Belediye Zabıtalarının yeterince çalışma yapmadığını düşünüyorlar.  
Vatandaşlar, “Şehrimizde her sokak başında bir dilenci var. Bunların yarısı Erzurum’a başka yerlerden gelen kişiler. Bu durumdan büyük bir rahatsızlık duyuyoruz. Bu istismarcılar dilenmiyor, vatandaşları soyuyorlar. Yetkilileri bu kişilere karşı göreve davet ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.
Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu dilencilerin en büyük kozları kucaklarındaki çocuklar. Cadde boyu dizilen ve kucaklarındaki çocuklarla duygu sömürüsü yapan dilencilerin ısrarcı tavırları ise vatandaşları daha da rahatsız ediyor.
 
 

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2014 14:25
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDilenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.