'HER KÖYE BİR TEBESSÜM'

Erzurumlu hayırsever Filografi sanatçısı Aysun Gemalmaz, “Her Köye Bir Tebessüm” sloganıyla başlattığı yardım programlarının ilkini Aziziye İlçesine bağlı Çiğdemli Köyü’nde start verdi.

24 Nisan 2013 Çarşamba 16:41
'HER KÖYE BİR TEBESSÜM'
İstanbul’da yaşayan Aysun Gemalmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aziziye İlçesine bağlı Çiğdemli köyünde gerçekleştirdiği proje ile okul binası ve lojmanların boyanmasını sağladı. Erzurum Gençlik Merkezi Gönüllüler grubu ile okulu sil baştan onaran Gemalmaz, okulda eğitim gören 59 öğrenciye de spor ayakkabısı, çorap, çamaşır, oyuncak araba ve bebek, Türk bayrağı ve çikolatadan oluşan hediye paketleri verdi.

Her köye bir tebessüm sloganıyla çıktıkları bu yolda belirlenen köylerde okullarda sınıf tefrişatının alınması, okul boyaması ve çevre düzenlemesi, kütüphane oluşturulması gibi çalışmaları da gerçekleştireceklerini anlatan Aysun Gemalmaz, “Bir Erzurumlu olarak bu çalışmayı kendimize bir görev olarak addediyoruz. Amacımız memleketimize imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamak ve köprü olmaktır” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 24.04.2013 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.