HAFTA SONU GONDOL KEYFİ

Erzurum’da kayak sezonunun kapanmasına rağmen Gondol Lif Tesisleri kapanmıyor.

03 Mayıs 2013 Cuma 18:21
HAFTA SONU GONDOL KEYFİ
Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, hafta sonları Gondol Lift’in halkın hizmetine açık olduğunu söyledi. Bayraktar, 5 TL ücretle, isteyen herkesi gondol lift ile Palandöken Kayak Merkezi’nde tur attırdıklarını belirterek, gondolla vatandaşları ve turistleri zirveye çıkarttıklarını söyledi. Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, “Kayak Merkezlerimizde kayak sezonu kapandı. Ancak kayakçılarımız antrenörler nezaretinde yaz kampları ile hazırlıklarını sürdürüyor. Bizlerde Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı olan gondol lifti çalıştırmaya devam ediyoruz. Özellikle Cumartesi ve Pazar günü halktan gelen istek üzerine gondol liftle 5 TL karşılığında Palandöken Dağının zirvesine vatandaşın çıkmasını sağlıyoruz. Zirveye çıkıp, kayak merkezini gezen halkı yine gondol liftle çıkış noktasına getiriyoruz” dedi. 

Bu arada Cumartesi ve Pazar günleri 150-200 dolayında insanın bilet alarak gondol liftle Palandöken’in zirvesine çıktığı ifade edildi.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2013 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.