Yüzük kaşı bölgede uygulama niye durdu, diyen yok..

Kuşkusuz Erzurum’un en gözde alanlarından birisidir Hacı Cuma semti.

Taa Yakutiye eski Belediye Başkanı Ali Korkut döneminde kentsel dönüşüm kapsamına dahil edilen ve ev ve işyerlerinin sökümü gerçekleşerek arsa haline getirilen Hacı Cuma’da sessiz ve sessiz olduğu kadar da anlamsız bir bekleyiş var, anlamakta zorluk çekiyorum.

Daha önce 600 günde bitirileceği belirtilen, 386 konut ve 73 adet işyerinden olacağı vaadedilen bölgede yaprak kıpırdamıyor.

Aslında alayla-valayla çalışmasına başlanan projenin yerinde ot bitti desek daha doğru bir tanım olacak.

Böylesine yüzük kaşı bir yerde henüz yeterli bir çalışmanın yapılmamış olması, bahse konu plan ve projelerin sekteye uğraması nedendir, niyedir, nicedir, şahsen ben bilmiyorum, bir yetkili anlatsa çok sevineceğim.

İlk başlarda büyük bir gayretle başlanan proje çalışması niye durur, ben kadar, sanıyorum orası ile ilgili planları olanların da merakını celbediyor olsa gerek.

TOKİ’mi olur, Yakutiye Belediyesi mi olur, yoksa Büyükşehir mi, her kim şu an ilgiliyse lütfedip bir açıklama yapsın.

Ağızlarına kira mı istiyorlar?

Lütfen ama lütfen, biri çıksın burada harç neden bitti, inşaat neden paydos etti, söylesin, beni de bu dertten kurtarsın.

Bu benim son kararımdır!

---

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Yanlış düşün, bu sorun değil. Ama her zaman kendin düşün! (Gotthold Ephraim Lessing)

DUVARIN DİLİ: Altın gibi kalbin olsa ne yazar. Ayarın düşük olduktan sonra!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.