GİRİŞİMCİ KADINLARDAN MESLEKİ EĞİTİM

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği çalışmaları ile göz dolduruyor.

31 Mart 2013 Pazar 23:33
GİRİŞİMCİ KADINLARDAN MESLEKİ EĞİTİM
Dernek çalışmalarının yanı sıra iş yeri kuran üyeleri de oldukça başarılı projelere imza atıyor. ER_KADIN  üyelerinden Zemzem Çavdar, İşkur’dan destek alarak kendi atölyesinde verdiği “Kadın Giysileri Dikimi” eğitimine katılan kursiyerlere belge töreni düzenledi.
İŞKUR destekli olarak 3 ay devam eden eğitime ikisi erkek, 15 kursiyer eğitim almak için katıldı. İstihdam garantili İŞKUR destekli ve Halk Eğitim iş birliği ile açılan “Kadın Giysileri Dikimi” eğitiminin sonunda Zemzem Çavdar, “Kendime ait dikim atölyesinde yedi kursiyerlerimin yanı sıra önceden istihdam ettiğim beş kişi ile birlikte 12 kişiye iş imkânı sağlamış oldum. Bu tür çalışmalarımızda destek veren İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdür ve çalışanlarına, beni yüreklendiren Girişimci Kadınlar Derneği yönetim ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum.”dedi. 
Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı ise, “Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdür ve çalışanlarına özellikle kadın girişimciler konusunda hassas tutumlarından dolayı, bu çalışmalarımızın sonuçlarına bizler kadar memnuniyet duyarak bu belge törenimizde de bizi yalnız bırakmayan Vali yardımcısı Sayın Özgür Aslan, Erzurum Valisinin eşi Sayın Nihan Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Ötügen, Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Sultan Özkan, Gönüllü Anneler Derneği Başkanı İnciser Azak, Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bayrak ve üyelerine teşekkür ediyor değerli üyemize başarılar diliyoruz.” Dedi.
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Üyeleri ve kursiyer yakınlarının da katıldığı Belge töreni verilen Kokteyl ile sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.