GHİSM ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları açık alanda yapılan iftar sofrasında buluştu.

12 Temmuz 2015 Pazar 17:29
GHİSM ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları açık alanda yapılan iftar sofrasında buluştu. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli iftarda buluştu. Kurumun 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu Kampüsündeki açık alanda yapılan iftar yemeği büyük bir ilgi gördü. Oldukça güzel bir ortamda yapılan iftarda Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz yönetiminde ney ve ilahi ziyafeti çekilirken, Somali’li öğrencilerde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle yemeğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. İftar yemeğinde konuşan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Sporz İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayında manevi bir iftar sofrasında kurum çalışanlarının bir araya gelmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Personelin Mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını da tebrik eden Taşkesenligil, “Her geçen gün daha büyüyen ve kurumsal kimliğini oturtan, gencçliğe ve spora hizmet veren bir kurumuz. Bu geniş ailenin bugün iftar yemeğine iştirak etmesi biçin için çok güzel bir duygu olmuştur. Bu mübarek Ramazan ayında birliktileğin en üst noktaya ulaşması lazım. Kırgınlık, kızgınlıklardan uzak durarak, sadece kendi görevimizi yapmamız gerekir” diye konuştu.

100’LERCE ÇALIŞANIMIZLA GENÇLİĞİN VE SPORUN HİZMETİNDEYİZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 90’a yakın spor tesisi ile Erzurum ve ilçelerinde spora hizmet verdiklerini ve gençlik merkezleriyle de gençlere bir çok sanat, kültür ve manevi anlamda hizmet ettiklerinin altını çizen Taşkesenligil, “Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı bir kuruluş olarak şehirde Valimiz öncülüğünde spora ve gençliğe himet eden bir kuruluş, 100’lerce çalışanımızla biz geniş ve güçlü bir aileyiz. İnanıyorum ki, bu geniş aile ile daha önemli hizmetlerin altına imza atacağız. Şu müdürlerimizle, ilçe müdürlerimizle, tesis amirlerimizle, spor il temsilcilerimizle, antrenörlerimizle, gençlik liderlerimizle, büro ve tesislerde çalışan tüm birim ve personelimizle Erzurum için seferber olmuş bir kurumuz” dedi.

Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar yemeğine Şube Müdürleri Şinasi Polat, Bülent Tilkidöğen, Güngör Şenses, Yaşar Elen ve Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz da katıldı. GHSİM Müdürü Taşkesenligil, iftar yemeğine işktirak eden tüm personele teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 12.07.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.