GEZİ PARKI TEMİZLENDİ

Başbakan Erdoğan'ın Ankara mitinginde Taksim Gezi Parkı için müdahale edileceğini açıklamasının ardından İstanbul polisi Gezi Parkı için harekete geçti.

16 Haziran 2013 Pazar 00:34
GEZİ PARKI TEMİZLENDİ
İstanbul Taksim'de akşam ezanından sonra polisin Gezi eylemcilerine boşaltın çağrısı yaptı. Eylemcilerden olumsuz yanıt alınması üzerine hareket geçti. TOMA'lar ve  çevik kuvvet ekipleri  Gezi Parkı'na müdahale etti.
Polis sürekli megafonla  kanunsuz eylem yapıyorsunuz, müdühale edilecek, uyarılırı cevapsız kaldı.  Bunun üzerine TOMALAR su sıkmaya başladı. Daha sonra çevik kuvvet ekipleri biber gazı ile müdahale etmeye başladı.
Polis ekipleri Taksim meydanını güvenlik altına aldıktan sonra bir ekip de İstiklal caddesi üzerinde harekete geçti.  Çok sayıda iş makinası ve kamyonun da Taksim'e doğru hareket ettiği belirtildi.
Gezi parkı eylemcilerinin çadırları terkedip Harbiye tarafına yürümeye başladı. Polisin müdahalesi sonrası eylemciler Gezi Parkı'ndan çıktı.
İş makinaları Gezi Parkı içindeki malzemeleri kamyonlara yüklemeye başladı.

Editör

Son Güncelleme: 16.06.2013 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.