GENÇLERE KIŞ KAMPI MÜJDESİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın gençliğe yönelik jestleri tüm hızıyla sürüyor.

12 Şubat 2013 Salı 12:34
GENÇLERE KIŞ KAMPI MÜJDESİ
“Seyyah Uluçınarın İzinde” “Gençlik Treni” “Gençlik ve Doğa Kampları” derken, Geçtiğimiz haftalarda “Yüz Güler Yüz” Projesi gerçekleşmiş ve 50 erkek, 50’de bayan öğrenci önce Ankara’ya sonra da Hızlı Trenle Konya’ya gönderildi. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 16 Şubat 07 Mart 2013 tarihleri arasında bayan ve erkek öğrencileri ayrı dönemlerde Antalya’da düzenlenecek olan “Kış Gençlik Kampı”’na gönderecek. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kış Gençlik Kamplarına 17-24 yaş aralığındaki gençlerin baş vurabileceğini söyledi. Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan Kış Gençlik Kampları 16 Şubat 07 Mart 2013 tarihleri arasında erkekler ve bayanlar olarak ayı ayrı dönemlerde gerçekleşecek. Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif etkinliklerde değerlendirmeleri sağlanacak. Gençlerimiz Antalya’da beş gün boyunca 5 yıldızlı otellerde ağırlanacak. 17-24 yaş aralığında ki gençlerimiz bu kamplardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. İlimiz bu projede toplanma merkezi olarak belirlenmiştir. Dört dönem halinde gerçekleştirilecek olan kamplara öğrencilerin seyahatleri uçakla gerçekleşecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2013 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.