GENÇ GİRİŞİMCİ İŞADAMLARININ BAKAN AKDAĞ SEVİNCİ

Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ’ın 61. Hükümet’te de görevine devam etmesi, Erzurum’da sevinçle karşılandı.

07 Temmuz 2011 Perşembe 12:05
GENÇ GİRİŞİMCİ İŞADAMLARININ BAKAN AKDAĞ SEVİNCİ
Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alım, yaptığı yazılı açıklamada, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ustalık döneminde usta bir bakan olan Akdağ’ın bulunmasının Erzurum ve ülke adına sevindirici. Erzurum, son seçimde 81 il içerisinde Ak Parti’ye en fazla destek veren ikinci il olduğu için Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’ın yerini korumasını da gerekliydi. Şahsım ve Erzurum adına Mutluyum ve eminim başarılarını devam ettirecektir” dedi.
Türkiye’ de sağlıkta konusunda bir devrim yapan Bakan Akdağ’ın ustalık dönemi kabinesinde yer almasından Erzurum adına mutluluk verici olduğunu ifade eden Alım, “Bakan Akdağ sağlıktaki çalışmasıyla bu dönüşümün en önemli aktörü oldu. Erzurum da bu değişimden payına düşeni aldığını düşünüyoruz. Bakan Akdağ’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.