GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e ata sporu cirite desteğinden dolayı teşekkür etti.

26 Şubat 2013 Salı 18:26
GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR
Başkan Cengiz’i ziyaret eden Prof. Dr. Ceylan, ata sporunun gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, tesisleşme sorununu gidererek, geleneksel sporların ulusal vizyonda yer alması için çalıştıklarını ifade etti.

Erzurum’un geleneksel spor dallarından ciritin anavatanı olduğuna da işaret eden Ceylan, yerel yöneticilerin de bu sporun gelişmesi noktasında sorumluluk üstlenmesi gerektiğini vurguladı.

Aziziye ilçesindeki kulüplerin belediyeden destek gördüğünün altını çizen Prof. Dr. Ceylan, Başkan Cengiz’e ata sorunun gelişmesine sunduğu katkılardan dolayı da teşekkür etti.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, belediye olarak sporun her branşının gelişmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “İmkanları kısıtlı bir belediye olmamıza karşın, destek isteyen her kulübümüze destek oluyoruz. Özellikle ilçemizde ata sporu ciriti yaşatmak adına fedakârlık örneği sergileyen cirit kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek sunuyoruz. Biz, bir atın beslenmesinin ve bakımının maliyetini iyi biliyoruz. Ciriti yaşatan sporcuların da nasıl bir fedakârlık örneği sergilediklerini bildiğimiz için, imkanlarımız oranında destek oluyoruz. Emeği ve katkısı bulunanlara teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Cengiz, bir süre önce yapılan kongre ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Prof. Dr. Alparslan Ceylan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2013 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.