GAZİLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ziyaret etti. Akgül, derneğe verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkan Küçükler’e teşekkür plaketi verdi.

03 Nisan 2012 Salı 15:42
GAZİLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’nin yöneticilerini konuk etti. Akgül ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Küçükler, “Kahraman gazilerimiz bizim her şeyimiz, değerlilerimiz ve kıymetli emanetlerimizdir” dedi.
Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Recep Akgül, Erzurum’da bir yönetim binasına kavuşmak amacıyla bir süredir girişimlerinin bulunduğunu belirterek, “Bu yöndeki çalışmalarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Küçükler çok büyük destekler verdi. Kendilerinden hem maddi yardım aldık, hem de manevi anlamda ilgili ve alakalarını bizden his esirgemediler. Göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.
 
BAŞKAN KÜÇÜKLER: GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK BOYUN BORCUMUZDUR…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Küçükler, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’nin, bir yönetim binasına kavuşturulması yönündeki çalışmaları takdirle karşıladığını ifade ederek, Recep Akgül ve yönetimini tebrik etti.
Küçükler, “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin kendilerine ait bir yönetim binası bulunmayışıyla ilgili olarak imece usulü bir girişim başlatılmıştı. Bu süreçte bizden de destek talebinde bulunulmuştu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çorbada bizim de tuzumuzun olmasını gerektiğini düşünmüş ve anlamlı girişime destek olmuştuk. Gazilerimiz bizim her şeyimiz. Şehitlerimizin aileleri gibi, gazilerimize de vatanın bize birer emaneti gözüyle bakıyoruz. Gazilerimiz, vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için canlarını siper eden insanlar. Onlara sahip çıkmaksa bizim boyun borcumuzdur. Bu vesileyle şehitlerimizi de yad ediyor, kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun da bulunduğu ziyaretin sonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Akgül, Başkan Küçükler’e bir teşekkür plaketi sundu.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2012 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.