FARE İÇİN HAZIRLANAN TUZAĞA SOKAK KEDİSİ DÜŞTÜ

Erzurum’un Oltu İlçesi Aslanpaşa Mahallesi Karabulut Sokakta fare için hazırlanan tuzağa sokak kedisi düştü.

14 Eylül 2013 Cumartesi 13:10
FARE İÇİN HAZIRLANAN TUZAĞA SOKAK KEDİSİ DÜŞTÜ
Fare tuzağına düşen sokak kedisini kurtarmak için uğraşan vatandaşların çabası bir sonuç vermedi. Karton ve naylon poşete sürülen yapıştırıcıyla hazırlanan tuzağa düşen sokak kedisi yürümekte bir hayli zorluk çekerken vatandaşlar kediyi düştüğü bu durumdan kurtarmak için yoğun çaba gösterdi.

Korkmuş sokak kedisi kimsenin kendisine yaklaşmasına izin vermezken Ferit Özdemir isimli vatandaş, yanına yaklaşamadığı kediyi yapıştığı kartondan kurtarmak için ayağıyla kartona basarak kurtarmak istedi. Özdemir’in ayağını bastığı kartonun yarısının kopması üzerine vücuduna yapışmış karton parçasıyla kaçmaya çalışan sokak kedisi için sokak sakinleri adeta seferber oldu.

Yüksel Kaya isimli vatandaş ise sokak kedisinin üzerinde kalan son karton parçasını almak istedi. Çevredekilerden korkarak park halindeki bir aracın altına giren kedi, bir süre sonra aracın altından çıkarak vatandaşların meraklı bakışları arasında gözden kayboldu.

Sokak kedisinin düştüğü duruma üzülen vatandaşlar, bu tür tuzaklar hazırlarken daha dikkatli olunması ve ulu orta her yere tuzak kurulmaması gerektiğini belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 14.09.2013 13:11
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKediFare Tuzağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.