ETÜ’DE “KAN BAĞIŞI KAMPANYASI” BAŞLADI

Kan bağışının giderek önem kazandığı günümüzde Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Spor Kültür Daire Başkanlığı, Türk Kızılay’ı Erzurum Şubesi işbirliği ile ihtiyaç sahibi olan insanlara katkı için kan bağışı kampanyası başlattı.

19 Mart 2013 Salı 16:53
ETÜ’DE “KAN BAĞIŞI KAMPANYASI” BAŞLADI
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen organizasyonda Kızılay’a destek olmak ve insan hayatına verdikleri önemi göstermek için akademik, idari personel ve öğrenciler Kan Bağışı Kampanyasına büyük ilgi göstererek kan vermek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren SKS Daire Başkan Vekili Levent Çakmur, “ Türk Kızılay’ı Erzurum şubesi ile ortaklaşa organize ettiğimiz Kan Bağışı Kampanyasına gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Kan bağışı insan hayatı için önemli bir armağandır ülkemizde her zaman kan bağışına ihtiyaç vardır bu ihtiyaç çoğunlukla hasta yakınlarından ve acil durumlarda karşılanabilmektedir dolayısıyla böylesine hayati bir mevzuda bu kampanyayı başlattık kan bağışı yapanlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim” dedi

Kampanyaya destek vermek amacıyla merkez binasında bulunan kan verme ünitesini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Kızılay ile üniversitenin birlikte yürüttüğü bu çalışmanın toplumsal duyarlılık adına iyi bir örnek olduğunu belirterek. ‘’Kan bağışında bulunan personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Sağlık durumu iyi olan herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum ‘’ dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 17:10
Anahtar Kelimeler:
ErzurumETÜLevent Çakmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.