ESAP’DAN ÇİNTIMAR’A TAM DESTEK!

Ankara’da faaliyetini sürdüren Erzurumlu Spor Adamları Platformu (ESAP)’dan Fatih Çintimar’a tam destek.

25 Eylül 2013 Çarşamba 21:56
ESAP’DAN ÇİNTIMAR’A TAM DESTEK!
28 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a “Erzurumlu Spor Adamları Platformu”dan destek geldi.
ESAP adına açıklamayı Platform Sözcüsü Ensar Kurt yaptı. 
Kurt, açıklamada şunları kaydetti: "Fatih Çintimar; sporculuk, antrenörlük,  akademisyenlik ve spor yöneticiliği ile hep örnek olmuş, yaptığı işler ile kendini ispatlamıştır. Biz kendisine inanıyoruz, güveniyoruz, Seçim öncesi çalışmalarında ve seçildikten sonra hep yanında olacağız. ESAP olarak biliyoruz ki;  ne kadar çok federasyonu başkanı veya yönetim kurulu üyesi Erzurumlu olursa, Erzurum o kadar çok faaliyet alır ve Erzurum ekonomisine katkısı olur.
Ankara’da 60 Spor Federasyonu bulunmakta, bu Spor Federasyonları yıllık ulusal ve uluslararası olmak üzere binlerce spor faaliyet organize etmektedir.  ESAP olarak biz de Erzurum’un bu faaliyetlerden hak etiği payı alması için çaba gösteriyoruz. Erzurum’un alt yapısı, konaklama şartları ve tesisleri spor organizasyonu ve milli takım kamplarının yapılması için çok uygun, amacımız bu faaliyetleri Erzurum’a kazandırarak Erzurum’un kültürünü tanıtmak ve Erzurum ekonomisine katkıda bulunmaktır."

Editör

Son Güncelleme: 25.09.2013 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
helal olsun 2013-09-27 08:39:29

değerli müdürümüzü destekleyen ve açıklama yapanı ilk kez duyduk.seçilmesi garanti olan müdürümüzü hemde.erzurum ne kadar tutucusun maşallah..bu sıralar kimsenin dilinden düşmediği bi laf var ya..sahipsiz memleket

Avatar
nerde 2013-09-26 11:57:14

bu platform nerde yeri nere üyeleri kim desem yinede destek için sağolsunlar başarılar müdürüme