ERZURUM’UN YENİ VALİSİ GÖREVE BAŞLADI

Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak görevine başladı.

07 Haziran 2013 Cuma 14:51
ERZURUM’UN YENİ VALİSİ GÖREVE BAŞLADI
Vali Altıparmak’ı karşılama için Valilik binasına gelen kamu kurum ve kuruluş amirleri uzun kuyruk oluşturdu. 

Valiler Kararnamesi ile Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ile yer değiştiren Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya'da göreve başladı. Erzurum Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak ise bugün Erzurum'a gelerek görevine başladı. Vali Altıparmak’a Erzurum Valiliği önünde karşılama merasimi düzelendi. Kentte görev yapan çok sayıda kurum amiri karşılama merasimine katıldı. Sayının fazla olmasıyla birlikte merasim kuyruğunun uzunluğu dikkat çekti.

Kurum amirleriyle tanışan Vali Altıparmak, polis mangasını selamladıktan sonra ilk imzasını atarak görev başı yaptı.

İlk toplantısını gazetecilerle yapan Valisi Ahmet Altıparmak, “Erzurum Nene Hatun’larıyla, Alvarlı Efe’leriyle tarihimizde Kurtuluş mücadelesiyle Dadaşlığın simgesi. Dadaşlar diyarında görev yapmaktan onur ve gurur duyacağım. Çalışma felsefem her zaman insan odaklı olacak.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2013 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.