ERZURUMLU ÜLKÜCÜLER, 12 EYLÜL’Ü UNUTMADI

Erzurum Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Gürkan Kızıloğlu, ülkücülerin 12 Eylül 1980 askeri darbesini unutmadığını bildirdi.

13 Eylül 2012 Perşembe 17:48
ERZURUMLU ÜLKÜCÜLER, 12 EYLÜL’Ü UNUTMADI

Muhiddin YAZICIOĞLU'nun haberi
Erzurum Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Gürkan Kızıloğlu, ülkücülerin 12 Eylül 1980 askeri darbesini unutmadığını bildirdi. Kızıloğlu, beraberindekilerle birlikte günün anlam ve önemine binaen Yakutiye Kent Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Kızıloğlu, burada yaptığı konuşmada, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde yaşamını yitiren ülkücüleri rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti. Kızıloğlu, “12 Eylül 1980 askeri darbe döneminde hayatını kaybeden Ruhi Kılıçkıran, Mustafa Pehlivanoğlu, Fikri Arıkan, Ali Bülent Orkan, Halil Esendağ ve Selçuk Duracık gibi isimleri asla unutmayacağız. Biz o karanlık günlerde Türk milletinin varlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden fesat hareketlere karşı amansız bir mücadelede bulunmuştuk. Rabbim bizleri diyalogların küfründen, bölücülerin şerrinden eyyamperestlerin çıkmazlığından ve eş başkanların zulmünden korusun” dedi. Bu arada basın açıklamasının ardından 12 Eylül 1980 askeri darbesini eleştiren bir idam sahnesi temsili olarak gösterildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2012 20:28
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Ülkü Ocakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.