ERZURUM’DA ÖFKE KONTROLÜ VE İLETİŞİM SEMİNERİ

KUDAKA’nın 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen “Kolluk Personelinin İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personellerine öfke kontrolü ve iletişim konulu eğitim semineri düzenlendi.

14 Kasım 2013 Perşembe 12:10
ERZURUM’DA ÖFKE KONTROLÜ VE İLETİŞİM SEMİNERİ
Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Ziya Baran tarafından DASİDEF Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminere; Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Vali Yardımcısı Naci Aktaş, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

Seminerin ilk dersinde öfke kontrolünü anlatan Ziya Baran “İnsanları etkilemek için önce bütün sorunlarını dertlerini dinlemek gerekir. Özellikle polis ve jandarma personeli insanların derdini dinledikten sonra gerekli tavrı ortaya koymalıdır. Sakin olabilmenin önemine değinen Baran, sakin olunursa sorunların çözümü daha kolay sağlanabilir. Bizim en güçlü yanımız aynı zamanda en zayıf yanımızdır” dedi.

8 gün sürecek ve 640 güvenlik personelinin faydalanacağı seminerin, kolluk güçlerine iyi iletişim becerileri kazandırılmasına, vatandaş ile yaşanan gerginliklerin azalmasına, toplumsal huzurun sağlanmasına ve uygulamada görülen aksaklıkların giderilerek hizmet kalitesinin yükseltilmesine katkı sunması amaçlanıyor.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2013 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.