ERZURUM’DA GÖÇÜK ALTINDA CAN PAZARI

Erzurum'da bir apartmanın doğal gaz inşaatı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle toprak altında kalan 1 işçi, AFAD ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

03 Haziran 2014 Salı 14:11
ERZURUM’DA GÖÇÜK ALTINDA CAN PAZARI
Edinilen bilgiye göre olay, Terminal Mahallesi'nde meydana geldi. Dönmez apartmanı önünde doğal gaz ısı yalıtımı inşaatı sırasında meydana geldi. Göçük sonucu 26 yaşındaki Zekeriya Güngör, toprak altında kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sivil savunma ekipleri gönderildi. Vücudunun büyük bir bölümü göçük alında kalan Güngör'ün kurtarılması için ekipler büyük bir hassasiyet gösterdi.

Belden aşağısının toprak altından çıkarılması sırasında bir yandan da oksijen verilen işçi, kurtarma çalışmaları sırasında çevreyi korku dolu gözlerle izledi. Yaklaşık 1 saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda toprak altından yaralı çıkarılan Zekeriya Güngör, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Güngör'ün kafasında kırıklar oluştuğu, belinde ve ayaklarında ise kırıklar ve ezikler olduğu öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2014 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.