ERZURUM’DA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ

Erzurum’da ekmek fabrikasında un almak için indiği deponun duvarının çökmesi sonucu altında kalan işçinin cesedi, göçük altından çıkartıldı.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 17:19
ERZURUM’DA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ
Erzurum’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Kazım Yurdalan bölgesinde göçüğe neden oldu. Çalıştığı ekmek fabrikasına ait depodan un almaya inen S.A. (40), aşırı yağış sonucu deponun duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Olaydan sonra bölgeye sevk edilen sivil savunma ekipleri, fırında çalışan işçilerin saldırması üzerine olay yerine giremediler. Polisin aldığı geniş güvenlik önlemlerinin ardından bölgeye yeniden gelen sivil savunma arama ve kurtarma ekipleri, bodrumda göçükte hayatını kaybeden işçinin cesedini çıkardılar. Bu sırada jeneratörün çalışmaması üzerine fırında çalışan işçilerin kurtarma görevlilerine saldırı girişimi ise polis tarafından önlendi. Arkadaşlarının cesedini ağlayarak ambulansa taşıyan fırın çalışanları, olaya geç müdahale edildiğini öne sürdüler. Fırın işçisinin cesedi, ambulansla otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 07.07.2014 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.