ERZURUM’DA EV YANGINI KORKUTTU

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Tuzcu (Dutçu) köyünde bir ikamette çıkan yangında 2 katlı evin büyük bir bölümü ve tezek yığınları kül oldu.

02 Eylül 2013 Pazartesi 20:02
ERZURUM’DA EV YANGINI KORKUTTU
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.30 sıralarında Dutçu köyünde meydana gelen yangında Fatih Sam’a ait ev ve tezek yığınları alev aldı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın köy halkını korkuttu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve köy halkı yangına müdahale etti.Yaklaşık 1,5 saat süren müdahale sonrasında yangın kontrol altına alınırken, ev ve kışlık yakacak olarak biriktirilen tezek yığınları yanarak kül oldu.Polis yangınla ilgili tahkikat başlattı.
YANAN EVE GİRMEK İSTEYEN KADINA POLİS GÜÇLÜKLE ENGEL OLDU
Yangın esnasında panikle dışarı çıkan bir kadın içeride çocuk ve yaşlıların bulunduğunu söyleyerek alevlerin sardığı eve girmeye çalıştı. Polisler eve girmek isteyen kadına güçlükle engel oldu. Bu sırada yangın haberini alan evin sakinlerinden bir genç de içeride aile fertlerinden birisinin olduğu düşüncesiyle yoğun duman ve alevler içerisinde kalan eve girmek istedi. Ancak bu gence de diğer aile bireyleri güçlükle engel oldu. Evlerinin yanması gözyaşları içerisinde izleyen kadınları çevredeki komşuları teselli etmeye çalıştı.
http://www.haberler.com/yanan-evden-polis-zorla-cikardi-5010692-haberi/


Editör

Son Güncelleme: 02.09.2013 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.