ERZURUM'DA DERBİ MAÇ SONRASI GERGİNLİK

Erzurum’da, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı.

13 Mayıs 2013 Pazartesi 10:26
ERZURUM'DA DERBİ MAÇ SONRASI GERGİNLİK
Birbirlerine taş ve plastik malzemeler atan taraftarlara, polis müdahale etti. 

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesini sarı-lacivertli takım 2-1 kazandı. Maçı Erzurum’da kıraathanelerde izleyen çok sayıda taraftar, bitiş düdüğüyle birlikte Cumhuriyet Caddesi'ne akın etti. Fenerbahçeli taraftarlar ezeli rakiplerini yenmenin coşkusunu yaşarken, Galatasaray taraftarları da şampiyon olmanın sevincini kutladı. Kutlama sırasında karşı karşıya gelen taraftarlar birbirlerine taş ve plastik malzemeler fırlatarak saldırınca, çevik kuvvet ekipleri de taraftarlara müdahale ederek, gerginliği sonlandırdı. Bazı taraftarlar atılan taşlar nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırılırken, polis aşırı taşkınlık yapan 10’a yakın taraftarı gözaltına aldı.

Polisin yoğun gayreti sonucu taraftarlar arasındaki gerginlik sonlandırılarak, kutlama coşkusu kentte uzun süre devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2013 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Şener DUMLU 2013-05-13 11:15:25

fenerbahçe rakibini güzel bir oyundan sonra yenmiş taraftari mutlu eğlenmek hakki peki gs taraftarına ne demeli.sen sivas maçında şampiyonluk eğlencesi yaptığında sana kim sataştı. bunlar hoş şeyler değil. gs taraftarı anlayış göstermeliydi. işte budur fairplay ama nerede.