ERZURUM VALİSİ ALTIPARMAK’TAN BAYRAM MESAJI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

06 Ağustos 2013 Salı 17:26
ERZURUM VALİSİ ALTIPARMAK’TAN BAYRAM MESAJI
Vali Altıparmak mesajında, “Bayramlar hayatımızda geçirdiğimiz ender günlerdir. Bu günleri çocuklarımızla beraber aile, akraba, komşu, yaşlı ziyaretleriyle ve hediyelerle zenginleştirelim” dedi. 

Vali altıparmak mesajında daha sonra şunları kaydetti; “Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı, ramazan ayının bu yıl sizlerle birlikte tamamladık ve bayrama kavuştuk. Kıymetli hemşehrilerim, bayramlar hayatımızda geçirdiğimiz ender günlerdir. Bu günleri çocuklarımızla beraber aile, akraba, komşu, yaşlı ziyaretleriyle ve hediyelerle zenginleştirelim. Yeni yetişen neslin hafızasında bir iz, damaklarında bir bayram tadı bırakalım. Bırakalım ki yaşlılık günlerimizde güzellikle tebessümle yad edeceğimiz hatıralarımız olsun. Saygıdeğer Erzurumlular, bayram vesilesiyle kendi muhtaçlarımızı gözetmenin yanında insanlık dramının yaşandığı ve Kurtuluş Savaşında yanımızda olan kardeşlerimizi de ihmal etmeyelim. Bu vesileyle, Burma (Myanmar) Müslümanları ile Afganistan, Filistin, Suriye ve Mısır'lı Müslüman kardeşlerimize, yardım ve bağışlarımızda lütfen daha cömert olalım. Bu duygu ve düşüncelerimle, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizi muhabbetle selamlıyorum.”


Editör

Son Güncelleme: 06.08.2013 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.