ERZURUM POLİS RADYOSU ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Erzurum Polis Radyosu 3 Aralık Dünya engelliler günün de ‘Herhangi bir Aralıkta değil her zaman yanınızdayız’ sloganıyla engelli vatandaşları unutmadı.

04 Aralık 2013 Çarşamba 16:20
ERZURUM POLİS RADYOSU ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI
Erzurum da faaliyet gösteren Engelli Derneklerinin canlı yayında stüdyo konuğu olarak ağırlandığı radyo programı engelli vatandaşların yanı sıra aileler ve radyo dinleyenleri tarafından büyük ilgi ile takip edildi.

Erzurum Sakatlar Dernek Başkanı Sadullah Efe ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet İçcen ile Erzurum Down Sendromu ve Zihinsel Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Neriman Özbaykal ve Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Name Bayraktutar program yapımcısı ve sunucusu Varol Kopan’ın sorularını yanıtladılar.

Gün içerisinde yapılan 3 farklı programda Erzurum Polis Radyosunun gündemi engelli vatandaşlar oldu. Derneklerin kuruluş amaçlarının yanı sıra bağışların da önemini vurgulayan dernek yetkilileri Erzurum halkının dernek binalarını ziyaret etmediklerini ve kendilerine manen destek olmalarını beklediklerini vurguladılar.

Dernek binalarının sadece engelliler için değil tüm Erzurum halkına hizmet verdiğini ayrıca engellilerin ailelerinin çoğunluğunun fakir olduklarını ve derneklere yapılacak yardımların öneminin vurgulandığı programda, 3 Aralık tarihinin önümüzdeki yıllarda Erzurum da bayram havasında kutlanması gerektiğini ve bunu Erzurum halkıyla işbirliği içerisinde yapılabileceği dile getirilirken dünyadaki örneklerde konuşuldu.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ın her zaman engelli vatandaşlara yakınlığıyla tanındığını hatırlatan Dernek Başkanları Polis Radyosu Genel Yayın Yönetmeni ve 3.Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Terzi’ye de engelliler gününde unutmadıkları için teşekkürlerini sunarlarken ‘Herhangi bir Aralıkta değil her zaman yanınızdayız’ sloganı büyük beğeni topladı.

Polis Radyosunun engellilere yönelik bir diğer programı ise 5 Aralık Perşembe günü saat 10:00 da canlı olarak 94.6 frekansından yayınlanacak ve Dumlu Ceza Evi bahçesinde kurulu Atlı Terapi Merkezi konu olacak. Merkezde terapi gören ve yürüme sorununu çözen Firdevs Eren isimli çocuk, aileler Ceza Evi Müdürü ve Paylaşım Özel Eğitim Merkezinden Öğretmen Hacer Türk’ün katılacağı programda Merkez hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 04.12.2013 16:20
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPolis Radyosu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.