ERZURUM GHSİM'DE ARISOY DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Eski Aksaray İl Müdürü Süleyman Arısoy, bugün işbaşı yaptı.

22 Kasım 2013 Cuma 16:22
ERZURUM GHSİM'DE ARISOY DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Arısoy, yeni görevine başladı. Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Erzurum GHSİM İl Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Arısoy, bu sabah kuruma gelerek işbaşı yaptı. Şube Müdürleri, ilçe müdürleri ve kurumda görev yapan personelle tanışan Arısoy, Erzurum’da görev yapacak olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Elazığlı bir bürokrat olduğunu ve Erzurum’u çok iyi tanıdığına işaret eden Arısoy, “Erzurum 2011 Üniversiade ev sahipliği yapmış olimpiyat şehri ve marka bir kent. Sayın Bakanımız Suat Kılıç, bizi buraya atadı. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Buraya atanmamı bir Allahın bir lütfu olarak değerlendiriyorum. Geniş spor tesisi yelpazesi ve Gençlik Merkezleri’nin bulunduğu Erzurum’da el biriliği ile ve tüm Erzurumluların desteği ile spora ve gençliğe daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

ÇİNTİMAR BİZİM AĞABEYİMİZ

Eski Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a övgüler yağdıran Arısoy, “Fatih bey bizim ağabeyimiz ve büyüğümüz, ondan aldığımız görev bayrağını daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Erzurum, Türkiye’nin büyük şehirlerinden birisi, özellikle olimpiyat kenti olması ve Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinden birisi olması bakımından da bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. İnanıyorum ki, burada çok başarılı hizmetlere imza atacağız. Fatih bey burada görev yaptığı 11 yıllık süre içerisinde bir çok başarılı hizmete imza attı. Şimdi bu görev bayrağı bize verildi ve çıtayı daha da üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağım” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.11.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.