ERZURUM GHSİM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunarak, öğrencileri sevindirdi.

15 Aralık 2014 Pazartesi 15:50
ERZURUM GHSİM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
Bugüne kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu “Genç Dönüşüm” Projesi ve “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganı kapsamında Erzurum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri tarafından sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri bir çok okulda öğrencilere dağıtılmıştı. Şimdi de Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halit Paşa Ortaokulu öğrencilerini sevindirdi. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve Yakutiye Milli Eğitim İlçe Müdürü Zinnur Şimşek tarafından öğrencilere kırtasiye  ve spor malzemesi yardımı yapıldı. Okul yönetiminde hazır bulunduğu kırtasiye yardımı töreninde öğrencilerin bir hayli mutlu oldukları görüldü. Göreve geldiği günden beri Erzurum’un sporuna ve gençliğine en iyi şekilde hizmet etmenin yarışı içerisinde olduğunu belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Geleceğin gençlerine en bir katkımız olsun maksadı ile kırtasiye ve çeşitli hediyeler dağıtarak, öğrencilerin gönlünü aldık. Bu tablo bizleri gerçekten gururlandırdı. Yakutiye Milli Eğitim İlçe Müdürü Zinnur Şimşek’e de bizi en iyi şekilde ağırladığı için teşekkür ediyoruz” dedi. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz da, Kaymakam Ahmet Katırcı ve GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in destekleri sonucu kırsal kesimdeki öğrencilere spor ve çeşitli aktiviteler yaptırarak, onların sağlıklı bir nesil olarak yetişmesini sağladıklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.