ERZURUM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, SAĞLIK ESKİ BAKANI NİHAT KİTAPÇI HAYATINI KAYBETTİ

Erzurum eski Belediye Başkanı, Erzurum Milletvekili, Sağlık eski Bakanı Nihat Kitapçı, Ankara'da vefat etti.

13 Mayıs 2014 Salı 16:43
ERZURUM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, SAĞLIK ESKİ BAKANI NİHAT KİTAPÇI HAYATINI KAYBETTİ
Erzurum siyasetinin önemli isimlerinden Nihat Kitapçı, Ankara'da yaşımını yitirdi. Anavatan Partisi iktidarında Sağlık Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Erzurum eski Milletvekili Kitapçı, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

86 yaşında Hak'ka yürüyen Kitapçı'nın yarın öğle namazına müteakip Kocatepe Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kitapçı'nın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Anavatan Partisi eski İl Başkanı Vahit Bingöl, "Önemli bir devlet adamıydı. Dürüstlük timsali, saygıdeğer bir siyasetçiydi. Erzurum için büyük bir kayıp. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin" yorumunu yaptı.

NİHAT KİTAPÇI KİMDİR?

Ziraat Fakültesi'ni bitirdi TZDK Erzurum, Samsun ve Ankara Bölge Müdürlükleri, Tek İşl Şube Müdürlüğü, Makina İkmal ve Etüd Konstrüksiyon Daire Başkalığı, Erzurum Belediye Başkanlığı, Et ve Balık Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği, XVIII Dönem Erzurum Milletvekilliği ile Devlet, Sağlık Bakanlıkları yapmıştır Evli ve 2 Çocuk babası.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İLHAN ÖKMEN 2014-05-14 09:25:51

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SEVENLERİNE VE TÜM HEMŞERILERIMIZE RABBİM SABRI CELIL IHSAN EYLESİN.AMİN.