ERZURUM BAROSU’NDA SEÇİM YAPILACAK

Erzurum Barosunda hafta başında yönetim kurulundaki 9 avukatın istifasının ardından bugün de yönetime seçilen 9 yedek üyenin 5'i de istifa etmesi üzerine Erzurum Barsou’nda 14 Aralık 2013 günü yönetim seçimi yapılacak.

13 Kasım 2013 Çarşamba 10:30
ERZURUM BAROSU’NDA SEÇİM YAPILACAK
Erzurum Baro Başkanı Av. Farfuk Terzioğlu, yedek 5 üyenin istifaları doğrulayarak, yaşanan son istifalar ile yönetim kuruluna yeni üye seçimi için ‘yönetim kurulu üye’ seçimine gidecek.

14 ARALIK’TA YÜNETİM KURULU ÜYE SEÇİMİ VAR

Yedek üyelerin istifa etmesinin ardından alınan karar üzerine Erzurum Barosu’nun yeni yönetim kurulu üyelerini seçmek için 14 Aralık’ta seçim yapılacağını ve çoğunluğun sağlanamadığı gibi 21 Aralık 2013 günü yapılacağını belirtti. Başkan Terzioğlu,’Yeni seçilecek yönetim kurulu üylerimizle yolumuza devam edeceğiz. Erzurum Barosu görevinin başındadır. 14 Aralık’ta yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerimizle yolumuza devam edeceğiz. Erzurum’a hayırlı olsun’ diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2013 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyucu 2013-11-14 09:31:40

palandöken belediye başkan aday adayları anketi ne oldu admin. haber yapıp sonucu duyurur musunuz