Erzurum Barosu yasta

Erzurum Barosu Başkanlığı görevini tam 5 dönem yaparak, kırılması güç bir rekorun sahibi olan ve “onursal başkan” olarak anılan Avukat Nizamettin Selçuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

admin
admin
09 Mayıs 2017 Salı 00:25
Erzurum Barosu yasta

Genel kurul kararı ile Erzurum Barosu Onursal Başkanı ilan edilen Nizamettin Selçuk, 1933 yılında Oltu’da doğdu. 1990-2000 yılları arasında “kesintisiz” 5 dönem Erzurum Barosu Başkanlığı’nı yapan dürüst kişiliği ve beyefendiliği ile camiasında sevilen bir isim haline gelen 3 çocuk babası Nizamettin Selçuk, uzun zamandan beri Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Nizamettin Selçuk’un son yolculuğuna bugün (9 Mayıs salı) Narmanlı Camii’nden ikindi namazını müteakip uğurlanacağı açıklandı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; Nizamettin Selçuk’a Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere hukuk camiasına ve Erzurum Barosu’na sabır ve başsağlığı dileriz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.