ERKON yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle buluştu

İstanbul'da, 5 federasyonun birleşimiyle oluşan ERKON (Erzurum Konfederasyonu) yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

admin
admin
28 Ekim 2018 Pazar 10:30
ERKON yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle buluştu

ERKON'dan yapılan yazılı açıklamada, 25 Mayısta 3 federasyonun bir araya gelmesi ve kurucu federasyon olması için gerekli evrakları tamamlama aşamasında olan 2 diğer federasyonla birlikte toplamda 5 federasyondan oluşan ERKON üyelerinin Erzurum'da bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada, toplantıya başlamadan önce Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde sürdürülen terör operasyonlarında şehit olan askerler için Fatiha okunduğu kaydedildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen ERKON Başkan Yardımcısı Mustafa Macit, Erzurum'da bir takım ziyaretlerde bulunduklarını kaydetti.

Hedeflerinin Erzurum ruhunu yaşatmak olduğunu anlatan Macit, "İstanbul'da birçok il, çalışmalarını konfederasyon düzeyinde yaparken, Erzurum'un da en üst düzeyde temsil edilmesi noktasında konfederasyon kurarak gerekli adımları attık. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, Erzurum'a hizmet için kurulmuş tüm sivil toplum kuruluşlarıyla kucaklaşarak, her geçen gün hizmet halkalarını genişleterek, beklenen ve özlenen birlik ve beraberliği sağlayacağız. ERKON, bu anlamda Türkiye'deki tüm Erzurumlu dernek ve federasyonlarıyla bir çatı altında hizmet verecek ve bu alanda kurumsal bir anlayışa öncülük edecektir." ifadelerini kullandı.

Macit, ERKON'un, her nerede bir Erzurumlu yaşıyorsa o bölgede etkin ve yetkin olmayı prensip edindiklerini belirtti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMustafa MacitERKON
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.