ERDOĞAN: BAKANLAR KURULUNU TOPLAYACAĞIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş ziyareti sonrası konuştu.

29 Aralık 2014 Pazartesi 14:58
ERDOĞAN: BAKANLAR KURULUNU TOPLAYACAĞIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.Erdoğan Bakanlar Kurulu'nu 19 Ocak'ta Beytepe'de toplayacığını söyledi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Asgari ücret konusunda yakın zamanda inşallah çözülür. Faydalı bir ziyaret oldu.
"19 OCAK'TA BAKANLAR KURULU'NU TOPLAYACAĞIM"
Anayasanın çizmiş olduğu çerçeve içierisinde yönetilir. Bu anayasada Cumhurbaşkanın görevleri bellidir.  Ben daha önce demiştim. Anayasanın bana verdiği yetkileri kullanırım. Ocak ayına giriyoruz. 2014'ü 2015'i ve geleceği bakanlar kurulunu gerekli hallerde toplama hükmü var. Binali bey ben böyle bir tarih vermedim diyor. Sayın Başbakan'la da bu konuyu görüştük. 19 Ocak'ta bakanlar kurulunu Beytepe'de toplayacağım.
"HEDEFİMİZ 2023"
Cumhurbaşkanı üzerinde kimse veseyat kurmaya kalkmasın. Hükümetiyle uyum içerisinde olan, hükümetine güç katan bir konumdayım. Ülkemin 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden geleni yapacağım" dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.