ENGİN’DEN ARISOY’A ZİYARET

Basın İlan Kurumu(BİK) Erzurum Şube Müdürü Nedim Engin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

14 Şubat 2014 Cuma 01:11
ENGİN’DEN ARISOY’A ZİYARET
Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Nedim Engin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Engin, Erzurum GHSİM’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Engin, İl Müdürü Arısoy’un Erzurum’da başarılı çalışmalar yapacağını belirterek, kendisinin Erzurum’a kalıcı eserler kazandıracağına inandığını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’da Basın İlan Kurumu’nun Türkiye’de yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirterek, BİK’in basın sektöründe kalitenin yükselmesine büyük katkı sağlayan kurum olduğunu ifade etti. Arısoy, “BİK Erzurum Şube Müdürü Nedim Engin’de gençliği ve dinamikliği ile Erzurum medyasına hizmet etmektedir. Erzurum’daki gazetelerin daha kaliteli bir şekilde hizmet vermesi ve haberi okuyucusuna en aydınlatıcı bir biçimde ulaştırmasında büyük rol oynamaktadır” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2014 01:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yeter ya 2014-02-14 18:58:25

ne bu ziyaret ziyaret.yeter artık haber yapmayın bu haberleri.icraate geçin lütfen