ENGELLİLERE SOĞUK HAVA ENGELİ

Erzurum'da Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi ile Zihinsel Engelliler Derneği, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla 8 kişi ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydular.

03 Aralık 2013 Salı 14:25
ENGELLİLERE SOĞUK HAVA ENGELİ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi ile Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri Havuzbaşı Atatürk Anıtı'na çelenk koydukları sırada yalnız bırakıldıkları için üzüldüklerini ifade ettiler.

Çelenk törenine Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Zihinsel Engelliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Saniye Eğilmez ve 6 kişi katıldı.

Atatürk Anıtına çelenklerini bırakıp saygı duruşunda bulunan engelliler adına konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Sadullah Efe, olumsuz kış şartlarından dolayı engelli vatandaşları törene çağırmadıklarını söyledi. Sadullah Efe, Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bunun için bu soğuk havada çelenk töreni düzenledik. Törenimize kimseyi davet etmedik ama onların bize sürpriz yapıp töreni katılması bizleri mutlu ederdi” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 03.12.2013 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.