EMNİYET KEMERİ TAKSA BELKİ DE HAYATTA OLACAKTI

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

03 Ekim 2014 Cuma 14:56
EMNİYET KEMERİ TAKSA BELKİ DE HAYATTA OLACAKTI
Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Haslat Sokak üzerindeki kavşakta bugün saat 08. 45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Şahin Göksu (27) idaresindeki 25 PA 013 plakalı kamyonet ile Erhan Aras yönetimindeki 25 DH 072 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Göksu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaralılar, Erhan Aras, Cevdet Ergani, İsrafil Dumlu ve Nidai Topçu, Bölge Eğitim Araştırma ve Palandöken Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan İsrafil Dumlu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan trafik yetkilileri emniyet kemerinin önemine değinerek kazada vefat eden Şahin Göksu’nun kemer kullanmadığı için çarpışma anında aracın kapısından dışarı düştüğünü ve hayatını kaybettiğini belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 03.10.2014 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.