DÜNYA ENGELLİLER DOSTLAR GELİŞİM DERNEĞİNDEN İHA'YA ZİYARET

Dünya Engelliler Dostlar Gelişim Derneği Erzurum Şube Başkanı İslam Meral ve yönetim kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

05 Eylül 2013 Perşembe 12:18
DÜNYA ENGELLİLER DOSTLAR GELİŞİM DERNEĞİNDEN İHA'YA ZİYARET
Dünya Engelliler Dostları Gelişim Derneği Erzurum Şube Başkanı İslam Meral, yönetim kurulu üyelerinden Metin Bican ve Hasan Özer basın kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret ederek projeleri ve çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundular.

ENGELLİLERİN GÖZÜ KULAĞI OLACAĞIZ

Erzurum’da bu zamana kadar varlık göstermeyen engelli menşeli derneklerin aksine üyelerinin sorunlarının her platformda duyurmak için çaba göstereceklerini söyleyen Dünya Engelliler Dostları Gelişim Derneği Erzurum Şube Başkanı İslam Meral, ilk olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engellilerin çalışma şartlarının uygun olup olmadığını denetleyerek kurum amirlerine bildireceklerini söyledi. Meral, ”Öncelikle şunu herkes bilmelidir ki her sağlıklı bir engelli adayıdır. Öyle ki trafik kazalarının oluşumunda Türkiye’nin ortalamasının yüksek olduğu düşünüldüğünde gün içerisinde meydana gelen binlerce kazada birçok vatandaşımız sakat kalmaktadır. Bu yüzden bu derneklere herkesin katkı sağlaması gerekmektedir.” şeklinde konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 05.09.2013 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.